Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de Interpretariat
150 lei
Brand
Interpretariat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aveti nevoie de un interpret pentru un eveniment anume, pentru o negociere cu un partener strain, un interpret care sa fie "vocea dumneavoastra" si care sa va ajute la succesul negocierii? Ati ajuns unde trebuie! Centrul de limbi straine MetaServ va ofera servicii de interpretariat din/in toate limbile straine pentru conferinte, seminarii, negocieri, licitatii, intalniri de afaceri, etc.

Va oferim atat interpretariat consecutiv, cat si simultan.

În cazul interpretariatului consecutiv interpreții sunt mediatori între interlocutori și trasmit mesajul de la un partener de discuție la altul, în modul cel mai fidel și mai eficient posibil. Acest tip de interpretariat este folosit pentru întâlnirile cu o singură persoană sau pentru grupuri mici.

În cazul interpretariatului simultan, interpretul redă conversația în limba țintă fară să aștepte ca vorbitorul să termine discursul în limba sursă. Așadar interpretarea se face în timp real.

Interpretariatul simultan este de două feluri. Interpretariat la căști sau interpretariat șușotit (la ureche – whispering/chouchoutage).

Interpretariatul la căști este pentru conferințe, seminarii etc. când auditoriul este format dintrun grup numeros de persoane care nu vorbesc limba sursă. Acesta necesită aparatură tehnică – cabine pentru interpreți, microfoane, căști. Dacă locul în care se desfășoară interpretariatul nu este dotat cu astfel de aparatură, MetaServ poate să vă pună la dispoziție cele necesare.

La tipul de interpretariat șușotit (la ureche – whispering/chouchoutage) ascultătorul este osingură persoană și nu necesită dotări tehnice.
Din Gura in Gura