Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs de conversatie in limba engleza
190 lei
Brand
Conversatie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Conversation club ... talking is fun ... Join the club and let’s have fun together!
Daca doresti sa te relaxezi dupa o zi plina de munca sau de scoala si in acelasi timp sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare in limba engleza te asteptam la clubul nostru de conversatie!
Join  our English Chit-Chat Club! ... oricand doresti!

Te ajutam sa-ti imbogatesti vocabularul si sa-ti perfectionezi pronuntia in limba engleza intr-un mod foarte placut si interactiv cu ajutorul trainerilor nostri care transforma cursul de conversatie intr-o adevarata placere. Cursurile se bazeaza pe comunicare pe diverse teme de interes cu aplicabilitate in viata de zi cu zi.
Acest curs se adreseaza persoanelor care au cel putin cunostinte medii de limba engleza, fiind un curs unde discutiile se poarta exclusiv in limba engleza. Din acest motiv inainte de inceperea cursului veti sustine un test de limba. Scopul acestui curs este ca toti participantii sa dobandeasca fluenta in limba engleza intr-un mod foarte relaxant si intr-o ambianta prienteneasca.

Centrul nostru de limbi straine are placerea de a te invita sa participi gratuit la o sedinta a cursului de conversatie in limba engleza pentru a te convinge singur/a ca la cursul nostru de conversatie imbini placutul cu utilul si te relaxezi in timp ce-ti dezvolti abilitatile de comunicare in limba engleza intr-un mediu agreabil, destins si prietenesc.
Cursurile au un program prestabilit şi se desfăşoară Luni  si Miercuri în intervalul 19:00 – 20:30, la sediul nostru.

Participarea la curs se face pe baza unui abonament lunar, care conţine 8 şedinţe, adică 12 ore (a câte 1,5 ore şedinţă).
Tariful cursului este de 190 lei/abonament.
Din Gura in Gura